Abinoinnin asiantuntija

Ilmoittaudu webinaariin

Webinaarissamme saat lyhyessä ajassa kattavasti tietoa abivuoteen liittyvistä asioista ja Habituran toiminnasta. Webinaarin kesto on n. 30-45 minuuttia. Webinaari on maksuton eikä osallistuminen sido teitä mihinkään.

Pääpaino esittelyssämme on abivaatteilla, mutta sivuamme esityksessämme myös penkkarituotteita, abiristeilyitä ja ylioppilaslakkeja. Esittelyn jälkeen teillä on mahdollisuus saada vaatteiden sovitussetti koululle abihupparitilauksen valmistelua varten.

Tule kuuntelemaan, miten Habitura voi olla koulunne abien apuna!

Tulevien webinaarien ajankohdat ovat seuraavat:

  • Maanantai 12.4.2021 klo 18.00
  • Keskiviikko 21.4.2021 klo 11.00
  • Torstai 29.4.2021 klo 11.00

Webinaariin voi osallistua vaikka koko OPKH:n / abitoimikunnan voimin - yksi ilmoittautuminen riittää.

Kun olet ilmoittautunut webinaariin, saat lähempänä alkamisaikaa linkin Teamsiin, josta pääset osallistumaan esitykseen. Tämän linkin voit jakaa opkh/abitoimikunnan jäsenille, jotka ovat myös kiinnostuneita osallistumaan esitykseen.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai lähetä meille tekstiviesti / WhatsApp viesti numeroon 045 279 5775 tai sähköposti osoitteeseen info@abiverkkarit.fi. Mainitse viestissäsi webinaari johon haluat osallistua (päiväys ja kellonaika), oma nimesi ja koulusi. Esim. "Webinaari 29.4.2021 / Päivi Puheenjohtaja / Kempeleen Lukio". Jos ilmoittaudut sähköpostilla, liitä viestiin myös puhelinnumerosi ja jos ilmoittaudut tekstarilla, liitä viestiin sähköpostiosoitteesi.

Tervetuloa kuulemaan abiasioista!

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella: